Kurssitarjonta

 
Kurssien hinnat

8 kerran kurssit 82 €
(Liikuntamaailman jäsenet 36 € / Gold Member, PLUS- ja LadyLine-jäsen 0 €)
6 kerran kurssit 61,50 €
(Liikuntamaailman jäsenet 29,50 € / Gold Member, PLUS- ja LadyLine-jäsen 0 €)
4 kerran kurssit 41 €
(Liikuntamaailman jäsenet 23 € / Gold Member, PLUS- ja LadyLine-jäsen 0 €)

Workshopien hinnat löydät kuvauksen alta!

Ilmoittaudu mukaan vastaanotossa, p. 03 213 1640 (Tampere) & 050 598 2444 (Nokia) tai sähköpostilla tampere(at)liikuntamaailma.fi & nokia(at)liikuntamaailma.fi

SYYSKUU 2019

WORKSHOP: STRESSITTÖMÄMPÄÄ ARKEA
7.9. lauantaina klo 12.15-14.15 TAMPERE
14.9. lauantaina klo 13.00-15.00 NOKIA

Toivoisitko arjen olevan stressittömämpää? Kaatuuko ”arki päälle”? Oletko jatkuvasti kiireisen tuntuinen? Onko kalenterisi jatkuvasti täynnä? Nukutko hyvin? Tunnetko epämääräistä tyytymättömyyttä itseesi, toisiin tai omaan elämääsi? Haluaisitko vain oppia rauhallisempaan elämään? Stressittömämpää arkea – workshop on kaikille, jotka haluavat lisää hyvinvointia elämään.
Workshopissa opettelemme mindfulnessin, nlp:n ja työnohjauksen keinoin mm.

  • Tunnistamaan tunteita ja kuuntelemaan niiden viestejä
  • Voimme kohdata ikäviä tunteita ja osaamme päästää niistä irti
  • Opettelemme vetämään rajoja oman hyvinvoinnin tueksi
  • Opettelemme tekniikoita, joilla saat itsesi palautumaan nyt hetkeen, pois menneen tai tulevaisuuden pohdinnasta

Teemme voimavaraharjoituksia, joita voit hyödyntää milloin ja missä vain jatkossakin.  Harjoitukset tehdään hiljaisesti, voit keskittyä omaan oloosi, ja antaa alitajuntasi virrata. Tule rauhoittamaan mieltäsi, kuuntelemaan itseäsi ja kehosi viestejä ja hakemaan voimavaroja, jotta syksyn arki olisi kevyempää.

Workshopin hinta: 0 e Lady line ja Gold Member-jäsenet, 5 e Liikuntamaailman jäsenet, 20 e muut

KURSSI: BEACH VOLLEY ELI BIITSIKURSSI (MOUHIJÄRVI)
HUOM! 12 kertaa 8.9. alkaen sunnuntaisin klo 16.30-18.00 kurssin hinta 109 e

Uusi harrastus syksyyn? Biitsikurssilla opit lajin perustaidot ja saat samalla monipuolista liikuntaa! Beach volley on supersuosittu pallopeli, jota pelataan hiekalla rennolla otteella. Kurssi soveltuu vasta-alkajille sekä vähän jo peliä pelanneille. 1,5 h harjoitukset sisältävät lämmittelyn, tekniikkaopetuksen ja peliosuuden.

Biitsivalmentajana Jukka Heinola.

Kurssi järjestetään Mouhijärven beach volley -hallissa. MOU-Areenaan pääset tutustumaan osoitteessa: http://www.biitsille.fi/

INTENSIIVIKURSSI: PILATEKSEN ALKEET
4.9. alkaen keskiviikkoisin klo 17.15 (4 kertaa) NOKIA

9.9. alkaen maanantaisin klo 17.20 (4 kertaa) TAMPERE

Pilates parantaa ja ylläpitää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia, ehkäisee selkä- ja hartiakivuilta ja parantaa kehonhallintaa ja -tuntemusta. Pilateksen alkeiskurssilla luodaan pohja pilatesharjoittelulle opettelemalla perustekniikat ja etsimällä niihin tarvittavat lihakset vaihe vaiheelta. Pilateksen avulla saat itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja lihakset. Kurssi sopii kakille pilateksesta kiinnostuneille!

Huom! Pilateksen jatkokurssi alkaa 2.10. (Nokia) ja 21.10. (Tampere)

INTENSIIVIKURSSI: ÄITIYSJOOGA
11.9. alkaen keskiviikkoisin klo 12.15 (4 kertaa) TAMPERE
12.9. alkaen torstaisin klo 12.00 (4 kertaa) NOKIA

Äitiysjooga sopii sekä raskaana oleville että synnyttäneille! Äitiysjooga on turvallinen tapa ylläpitää kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kurssilla harjoitamme lantionpohjan lihaksia jotta keho valmistautuu synnytykseen tai vastavuoroisesti palautuu synnytyksestä. Opimme hengittämään, keskittymään, rentoutumaan sekä vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä.

Äitiysjooga on lempeää ja sopii kaikille naisille, niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin joogan ystävälle. Synnytyksen jälkeen osallistuessasi kurssille, otathan huomioon toipumisajan ja ilmoittaudut kurssille vasta jälkitarkastuksen jälkeen. Näin palautuminen synnytyksestä voi alkaa turvallisesti.

Joogatunnit auttavat kehon palautumista syvän hengityksen sekä pienten, rauhallisten liikkeitten avulla. Ryhmiin ovat tervetulleita mukaan myös vauvat äidin jälkitarkastuksen jälkeen aina 9kk ikään asti.

Ohjaajana joogaopettaja ja äitiysliikunnan ohjaaja Siina Uotila

Äitiysjoogaa alkaa myös lokakuussa 23.10. (Tampere) ja 24.10. (Nokia)

INTENSIIVIKURSSI: JUOKSUKURSSI
17.9. alkaen tiistaisin klo 17.35 (4 kertaa, joka toinen viikko)  NOKIA

Juoksukurssilla harjoitellaan/ hiotaan juoksutekniikkaa ja tehdään monipuolisesti erilaisia juoksua tukevia harjoitteita. Aikaisempaa juoksukokemusta ei tarvita, sillä kursilla edetään omaan tahtiin. Myös kokeneemmatkin juoksijat ovat tervetulleita!

INTENSIIVIKURSSI: KEHONPAINOHARJOITTELU
21.9. alkaen lauantaisin klo 13.00 (4 kertaa) NOKIA

Kaipaatko jotain uutta treeneihisi? Tule mukaan Kehonpainoharjoittelu-kurssille ja pääset tutustumaan tähän äärimmäisen tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoittelumuotoon!

Kurssilla opit voimaa ja taitoa vaativia liikkeitä, jotka suoritetaan oman kehon painolla. Kehonpainoharjoittelu tarjoaa haastetta niin aloittelijoille kuin kokeneillekin lihaskuntoliikkujille. Jokaisesta liikkeestä on olemassa helpotettuja versioita sekä vaikeampia variaatioita. Kehonpainoharjoittelu on erinomaista vastapainoa perinteiselle kuntosaliharjoittelulle, koska se kehittää voiman ohella kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Ohjaajana Minna Vigren

KURSSI: SENIORIJUMPPA
24.9. alkaen tiistaisin klo 11.00 (8 kertaa) TAMPERE

Seniorijumppa on matalan kynnyksen 8 kerran kurssi, jossa keskitytään koordinaatioon ja tasapainon parantamiseen lihaskuntoa unohtamatta. Kurssilta saat varmasti onnistumisen kokemuksia hyvässä porukassa!

Ohjaajana Ida Harju

KURSSI: LATINOTANSSIN RIEMUA! LATINO MIX
23.9. alkaen maanantaisin klo 18.40 (8 kertaa) NOKIA
25.9. alkaen keskiviikkoisin klo 18.25 (8 kertaa) TAMPERE

Latino Mix-kurssilla pääset kiinni lattarirytmeihin! Kurssi sopii kaikille tanssista innostuneille ja kokeneen ohjaajan kanssa jokainen löytää uusia ulottuvuuksia ja tanssin riemua. Tämä kurssi on paras energianlähde syksyyn!

Ohjaajana Silvio Vasquez

WORKSHOP: TEHOA TREENIIN ERIKOISTEKNIIKOILLA (TAMPERE)
Perjantaina 27.9. klo 16.30-18.30

Tämä workshop on sinulle, joka kaipaat lisätehoja treeniin! Rest-pause, pakkotoisto, osatoistot... Workshopissa käydään yleisimmät erikoistekniikat läpi, saat tietoa milloin ja mihin tarkoitukseen erikoistekniikat sopivat ja pääset myös kokeilemaan niitä. Workshop vaatii hieman jo aiempaa kokemusta saliharjoittelusta. 

Ohjaajana personal trainer Emmi Juhala
Hinnat: 0 e (Lady line ja Gold Member-jäsenet), 5 e Liikuntamaailman jäsenet, 20 e muut

LOKAKUU 2019

INTENSIIVIKURSSI: PILATEKSEN JATKOKURSSI
2.10. alkaen keskiviikkoisin klo 17.15 (4 kertaa) NOKIA
21.10. alkaen maanantaisin klo 17.20 (4 kertaa) TAMPERE

Pilateksen jatkokurssilla siirrytään pilateksen perusasioista haastavampiin liikesarjoihin ja asentoihin. Tämä kurssi sopii sinulle, jos sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta, ja haluat laajentaa ja monipuolistaa pilates-taitojasi. Tämä kurssi on myös oiva jatkumo pilateksen alkeet-kurssin käyneille.

WORKSHOP: HENGITYKSEN TEHOTUNTI
Maanantaina 7.10. klo 18.30-19.30 (Tampere)
Tiistaina 22.10. klo 17.30-18.30 (Nokia)

Tunnilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit voimakkaampia tekniikoita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän ja keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Koet harjoituksen tulokset heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Tunti päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viedään tietysti hyvä olo! Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita ;)

Hengitys auttaa. Tutkitusti.

Lue lisää: www.breathingman.fi

Ohjaajana Breathingman Arttu Lipsonen Hinnat: 0 e (Lady line ja Gold Member-jäsenet), 5 e Liikuntamaailman jäsenet, 20 e muut

WORKSHOP: RATSASTAJAN OHEISHARJOITTELU
Lauantaina 26.10. klo 13-16.30 (Nokia)
Lauantaina 23.11. klo 13-16.30 (Tampere)

Jotta ratsastaja pystyy hallitsemaan kehonsa, vaatii se ratsastajalta hyvää kuntoa, voimaa, liikkuvuutta, mutta myös rentoutta. Workshopissa käymme läpi ratsastusta tukevia lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Erityshuomion annamme keskivartalon syville lihaksille ja hengitykselle.

-Ratsastajan aerobinen kunto
-Keskivartalon syvät lihakset ja hengitys
-Lapatuki ja sen vaikutus ratsastukseen
-Tasapainoharjoitteet
-Liikkuvuusharjoitteet
-Lihaskuntoharjoitteet

Tästä workshopista saat kattavat eväät kehittää oman kuntosi eri osa-alueita ja kehittyä sitä kautta paremmaksi ratsastajaksi. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään ratsastaneille.

Ohjaajana Siina Uotila
Liikuntaneuvoja, Joogaopettaja, Pilatesohjaaja, Koulutettu hieroja.
Ratsastusta harrastanut enemmän ja vähemmän tosissaan 26 vuotta.

Workshopin hinta 45€, Lempi Racing Teamin ja Liikuntamaailman jäsenet 40€.

HUOM peruutusehdot!
Osallistuminen peruutettava viimeistään 48h ennen workshopin alkua. Myöhemmin peruutetut tai peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan.
Peruutukset voi ilmoittaa siina.uotila@liikuntamaailma.fi

Annan mielelläni lisätietoja workshopista siina.uotila@liikuntamaailma.fi

KURSSI: MERIDIAANIRENTOUTUS
30.10. alkaen keskiviikkoisin klo 17.15 (8 kertaa) NOKIA
14.11. alkaen torstaisin klo 18.40 (HUOM! 6 kertaa) TAMPERE

Meridiaanirentoutus yhdistelee itämaisen perinteen erilaisia terveen elämän ja hyvinvoinnin filosofioita. Meridiaanirentoutus-kurssilla avataan kehon omaa energiaa ja tasapainotetaan sitä. Liikkeet ovat helppoja ja ne sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Kurssin pääteemoja ovat selän ongelmat, keuhkot ja hengittäminen, niska-hartia seudun ongelmat, mielen tasapaino ja hyvinvoiva vatsa. Jokaisen tunnin lopuksi tehdään käsiteltyyn teemaan sopiva lyhyt rentoutushetki.

Ohjaajana Anne Lehtonen. Anne on koulutukseltaan sairaanhoitaja, lymfaterapeutti sekä diplomishiatsu- ja akupainantaterapeutti. Lisäksi Anne opiskelee kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota sekä tekee ahkerasti Qigong-ohjaajan opintoja.

MARRASKUU 2019

INTENSIIVIKURSSI: MERIDIAANIRENTOUTUS
14.11. alkaen torstaisin klo 18.40 (HUOM! 6 kertaa) TAMPERE

Meridiaanirentoutus yhdistelee itämaisen perinteen erilaisia terveen elämän ja hyvinvoinnin filosofioita. Meridiaanirentoutus-kurssilla avataan kehon omaa energiaa ja tasapainotetaan sitä. Liikkeet ovat helppoja ja ne sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Kurssin pääteemoja ovat selän ongelmat, keuhkot ja hengittäminen, niska-hartia seudun ongelmat, mielen tasapaino ja hyvinvoiva vatsa. Jokaisen tunnin lopuksi tehdään käsiteltyyn teemaan sopiva lyhyt rentoutushetki.

Ohjaajana Anne Lehtonen. Anne on koulutukseltaan sairaanhoitaja, lymfaterapeutti sekä diplomishiatsu- ja akupainantaterapeutti. Lisäksi Anne opiskelee kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota sekä tekee ahkerasti Qigong-ohjaajan opintoja.

INTENSIIVIKURSSI: KEHONHUOLTOKURSSI
18.11. alkaen maanantaisin klo 17.35 (4 kertaa) NOKIA

Kehonhuolto on äärimmäisen tärkeää palautumisen ja hyvinvoinnin kannalta! Nimensä mukaisesti tällä kurssilla huolletaan kehoa sekä mieltä erilaisiin lajeihin, metodeihin ja välineisiin tutustuen. Vaihtuvilla tunneilla keskitytään liikkuvuuteen, liikehallintaan, kehon linjauksiin ja tukilihasten vahvistamiseen.

Ohjaajana Erika Laitila.

WORKSHOP: RATSASTAJAN OHEISHARJOITTELU
Lauantaina 23.11. klo 13-16.30 (Tampere)

Jotta ratsastaja pystyy hallitsemaan kehonsa, vaatii se ratsastajalta hyvää kuntoa, voimaa, liikkuvuutta, mutta myös rentoutta. Workshopissa käymme läpi ratsastusta tukevia lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Erityshuomion annamme keskivartalon syville lihaksille ja hengitykselle.

-Ratsastajan aerobinen kunto
-Keskivartalon syvät lihakset ja hengitys
-Lapatuki ja sen vaikutus ratsastukseen
-Tasapainoharjoitteet
-Liikkuvuusharjoitteet
-Lihaskuntoharjoitteet

Tästä workshopista saat kattavat eväät kehittää oman kuntosi eri osa-alueita ja kehittyä sitä kautta paremmaksi ratsastajaksi. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään ratsastaneille.

Ohjaajana Siina Uotila
Liikuntaneuvoja, Joogaopettaja, Pilatesohjaaja, Koulutettu hieroja.
Ratsastusta harrastanut enemmän ja vähemmän tosissaan 26 vuotta.

Workshopin hinta 45€, Lempi Racing Teamin ja Liikuntamaailman jäsenet 40€.

HUOM peruutusehdot!
Osallistuminen peruutettava viimeistään 48h ennen workshopin alkua. Myöhemmin peruutetut tai peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan.
Peruutukset voi ilmoittaa siina.uotila@liikuntamaailma.fi

Annan mielelläni lisätietoja workshopista siina.uotila@liikuntamaailma.fi