Ajankohtaista Liikuntamaailmassa

 

 

 

 

KUNTOSALIKURSSI


Kuntosalikurssilla pääset syventymään perinteisten kuntosaliliikkeiden
tekniikkaan ja variaatioihin, sekä valitsemaan treeniohjelmaan juuri
sinulle sopivia harjoitteita. Tavoitteena oppia harjoittelemaan
kuntosalilla turvallisesti ja laajentamaan liikepankkia. Kurssille voi
osallistua niin aloittelija, kuin pidempään kuntosalilla käynytkin. Kurssin hinta 43€, jäsenhinta 23€.

 

Kurssin ohjaa Fysioterapeutti Roosa Keteli

 

4x perjantaisin klo 11.30 20.1-10.2.2022

 

Ilmoittaudu mukaan vastaanotossa.

 

 

ELÄMÄNTAPAMUUTOS 2.0 - ryhmä

 

Oletko kyllästynyt aloittamaan ”uuden elämän” joka tammikuu? Haluisitko löytää joustavamman, lempeämmän ja kokonaisvaltaisemman tavan saavuttaa tavoitteesi? Tule mukaan @elluyellow_wellbeing ’in kanssa yhteistyössä järjestämäämme Elämäntapamuutos 2.0 -ryhmään! Ryhmä starttaa 23.1 klo 18-19 ja kokoontuu 10 kertaa joka toinen maanantai. Hinta 235€/jäsen, 250€/muut. Valmentajana Elisa Luomaranta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot elisa@elluyellow.com

 

RAPAKUNTOTREENIRYHMÄ ON TAAS TÄÄLLÄ

 

Rapakuntotreeniryhmä sai syksyllä mukavan suosion ja siksi se uusitaan keväällä. Hae mukaan itse tai vinkkaa kaverille rapakunto-treeniryhmästä. Valitsemme hakijoiden joukosta 10 rapakuntoista mukaan kevään ryhmään (12 vko). Treenit tapahtuvat Liikuntamaailmassa 2 kertaa viikossa Fysioterapeutin asiantuntevassa opastuksessa. Jos treenit ovat viimevuosina jääneet vähälle, voit olla yksi valituista. Treeniajankohta määräytyy hakijoiden toiveiden perusteella. Lisätietoja ryhmästä saat täyttämällä hakemuksen.

 

Hakemus löytyy täältä www.liikuntamaailma.fi/rapakunto

 

 

KANKEAT KEHOT VELTOT VARRET – RYHMÄ

 

Pääset vielä mukaan miesten treeniryhmään, kun ilmoittaudut Jukalle jukka.heinola@liikuntamaailma.fi . Porukkaa on mukana ihan mukavasti, mutta mahdut vielä mukaan, jos tarvitset treeniisi uutta suuntaa. Ja mitä maksaa? Ei maksa mitään. Ota yhteyttä niin kuulet lisää.

 

Ja hei… Tähän ryhmään voit ilmoittaa jahkailevan puolisosi, ystäväsi, isäsi, tai kenen vain, jonka tiedät olevan liikunnan tarpeessa, mutta hän ei vain pääse liikkeelle. KÄRÄYTÄ SIIS MIES-TUTTUSI!

 

VELTOT PAKARAT VIREÄ MIELI – RYHMÄ

 

Naiset vastaavat miehille samalla mitalla. Jos haluat kokeilla jotakin uutta ryhmäliikunta-tuntia tai treenitapaa, niin nyt olisi aika toimia. Kerätään porukka ja treenataan yhdessä! Naisten treeniryhmään pääset mukaan, kun ilmoittaudut Siinalle siina.uotila@liikuntamaailma.fi . Ja mitä tämä maksaa? Ei maksa mitään. Ota yhteyttä  niin kuulet lisää. Ja muista vinkata tästä myös kaverille!