Ajankohtaista ja blogi – kohti terveellisempiä elämäntapoja

 • 22/09/2020 - Ilona 0 Kommentit
  ​Blogi: Yhdessä eteenpäin

  Ilonan blogi : Yhdessä eteenpäin

  Lue lisää
 • 11/08/2020 0 Kommentit
  Asiakastiedote elokuu 2020

  Hei Liikuntamaailman asiakas
  * Syksy alkaa ja Liikuntamaailmassa valmistaudutaan normaalimpaan arkeen. Toivomme kovasti, että saamme asiakkaamme (ja entiset asiakkaamme) takaisin treenien pariin ja vältytään kevään kaltaiselta Korona-aallolta.
  *Lauantaina 15.8. vietämme avoimia ovia. Avoimet ovet ovat perinteisesti saaneet asiakkaamme välttämään keskuksia, mutta nyt toivomme teidän läsnäoloa ja vielä ystävän kera :). Voit varata halutessasi paikan ryhmäliikuntaan vastaanotosta.
  *Vastaanoton aukioloajat muuttuvat ensi viikosta alkaen ja myös lastenhoito Nokialla aloittaa jälleen toimintansa.
  *Lue tiedote läpi niin tiedät tarkemmin.

  Lue lisää
 • 04/06/2020 0 Kommentit
  Asiakas/-jäsentiedote kesä 2020

  Lue kesän 2020 asiakastiedote

  Lue lisää
 • 02/04/2020 0 Kommentit
  Blogi: Kotiharjoittelun ABC

  Lue fysioterapeuttimme Marin kirjoitus terveysliikunnan ylläpitämisen tärkeydestä myös poikkeusaikoina ja vinkit siihen!

  Lue lisää
 • 20/03/2020 0 Kommentit
  Liikuntamaailman Livestream

  LIVESTREAM-TUNNIT


  Olemme potkaisseet käyntiin Livestream-tunnit, joissa pääset reaaliaikaisesti mukaan liikkumaan ohjaajamme kanssa olinpaikastasi riippumatta. Näille virtuaalisille tunneille on Facebookissa oma erillinen ryhmä ja tunnit ovat jäsenillemme maksuttomia. Myös muut voivat voivat osallistua ja maksun tunnista voi hoitaa joko MobilePaylla, Smartum saldolla tai e-passilla 5€/tunti. Tarkemmat maksuohjeet ja muut maksuvaihtoehdot saat aina livevideon alussa ennen tuntia.


  Viikoittain vaihtuvat aikataulut löydät kotisivuiltamme kohdista Nokia --> Aikataulut ja Tampere --> Aikataulut, sekä myös Facebookin VIP-ryhmistämme. Oranssilla merkityt tunnit kuvataan Tampereen toimipisteellä, jonne mahtuu ohjaajan lisäksi 9 asiakasta. Siniset tunnit kuvataan Nokian toimipisteellä, jonne mahtuu ohjaajan lisäksi 9 asiakasta. Harmaat tunnit kuvataan kotoa, eli silloin ei ole mahdollisuutta osallistumiseen paikan päällä. Osa keskuksissa kuvattavien tuntien paikoista voi varata netistä ja loput paikat jaetaan vastaanotosta tulojärjestyksessä.


  Livestream-tuntien ryhmän löydät tästä linkistä!


  Tiedotamme Liikuntamaailman livestream-tunnit ryhmässä myös extra taukojumpista, sekä mahdollisista lisätunneista.

  Lue lisää
 • 17/03/2020 0 Kommentit
  Tiedote koronaviruksesta 17.3.2020

  Kuntosalimme pysyy auki, mutta toimintaamme on tullut muutoksia 18.3. alkaen. Luethan huolellisesti kirjoituksen!

  Lue lisää
 • 16/03/2020 0 Kommentit
  Asiakastiedote: COVID-19

  Koronaviruksen leviäminen koskettaa meitä kaikkia ja huoli on suuri niin teidän terveydestä kuin yrityksen tulevaisuudesta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja joustoa tässä äärimmäisessä tilanteessa. Täältä löydät toimintaohjeita mm. kuntosalin käyttöön ja ryhmäliikuntatunnille saapuessa.

  Lue lisää
 • 17/02/2020 0 Kommentit
  Maaliskuun tapahtumat Tampereella

  Maaliskuussa ryhmäliikuntakalenteri päivittyy ja Balletone-kurssi alkaa! Kurkkaa kaikki maaliskuun tapahtumat...

  Lue lisää
 • 11/02/2020 0 Kommentit
  Ystävänpäiväviikko ja ystävänpäivä Liikuntamaailmassa

  Ystäväviikolla 10.-14.2. meillä juhlitaan ystävyyttä avoimin ovin, tervetuloa!

  Lue lisää
 • 28/01/2020 0 Kommentit
  Personal training -pienryhmät Tampereella

  Iina Toivonen aloittaa kaksi pt-pienryhmää helmikuussa teemoilla toiminnallinen harjoittelu ja keskivartalon tuki ja hallinta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  Lue lisää
 • 23/01/2020 0 Kommentit
  Helmikuun tapahtumat Tampereella

  Helmikuussa alkavat uudet kurssit ja juhlimme tietenkin ystävänpäivää!

  Lue lisää
 • 10/01/2020 0 Kommentit
  Avoimet ovet 20.-22.1.

  Liikuntamaailmassa on avoimet ovet! Tervetuloa tutustumaan meihin Tampereelle ja Nokialle 20.-22.1. klo 8-20

  Lue lisää
 • 04/01/2020 0 Kommentit
  Pidemmät joogat Tampereella

  Tampereen Liikuntamaailmassa joogataan 75 minuuttia aina kuun ensimmäisenä tiistaina ja perjantaina

  Lue lisää
 • 29/12/2019 0 Kommentit
  Vuodenvaihde Liikuntamaailmassa

  Liikuntamaailma toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

  Lue lisää

Syksyn tapahtumat Nokialla ja Tampereella

 • 22/09/2020 - Ilona 0 Kommentit
  ​Blogi: Yhdessä eteenpäin

  Ilonan blogi : Yhdessä eteenpäin

  Lue lisää
 • 02/04/2020 0 Kommentit
  Blogi: Kotiharjoittelun ABC

  Lue fysioterapeuttimme Marin kirjoitus terveysliikunnan ylläpitämisen tärkeydestä myös poikkeusaikoina ja vinkit siihen!

  Lue lisää
 • 12/02/2020 - Emmi 0 Kommentit
  Blogi- Helmikuu ja treenit jatkuu!

  Älä luovuta kun tulee hidasteita taukoja niitä tulee meille ihan jokaiselle, enemmän tai vähemmän. -Emmi

  Lue lisää
 • 13/01/2020 - Roosa 0 Kommentit
  Blogi - LUPAUKSISTA TAVOITTEISIIN

  Tammikuu... Lupauksia vai tekoja? Roosalta uudessa blogi-tekstissä ohjeita parempaan vuosikymmeneen.

  Lue lisää
 • 16/12/2019 - Personal Trainer Piia 0 Kommentit
  Blogi - Vaikuta joulukiloihin!

  Joulukilot

  Lue lisää
 • 11/10/2019 - Siina 0 Kommentit
  Blogi - Uupuminen, ylirasitustila, burnout ja loppuunpalaminen

  Nykypäivänä näihin otisikkoaiheisiin törmää jo liiankin usein!

  Itse tiedän tästä tilasta omakohtaisten kokemusten kautta paljon ja törmään aiheeseen yhä useammin myös asiakkaiden kohdalla.
  Enää ei välttämättä asiakkaille suunnitellakaan treeniohjelmaa vaan suunnitellaan palautumisohjelma. Kiireisessä arjessa, parhaillaan ruuhkavuosissa, ei osata enää pysähtyä samalla tavalla kuin aikaisemmin. Ihmismieli ja keho vaatii ihan samalla tavalla huoltoa, kuin vaatii autokin. Ilman säännöllisiä huoltoja, auto tuskin toimii kovin pitkään. Öljy loppuu, jarrupalat kuluu... Ihan samalla tavalla kuluu mieli ja keho, mikäli et pidä palautumisesta huolta.


  Koska olet viimeksi viettänyt ihan kokonaisen vapaapäivän? Pysytellyt sisätiloissa, niissä pieruverkkareissa, tukka sotkussa ja ehkä jopa hampaat pesemättä.
  Usein vapaapäivät täyttää kaikella mieleisellä ja kivalla tekemisellä, kun kerrankin niitä on aikaa tehdä. Tämä kuitenkin ajan saatossa kostautuu, sillä keho ja mieli vaativat niitä pieruverkkaripäiviä. Mieluiten yhden viikkoon! Viikonloppuna on myös mukava ottaa pari lasia viiniä, jolloin pystyy paremmin rentoutumaan. Mutta oletko koskaan miettinyt, paljonko illalla otettu yksikin viinilasillinen vaikuttaa seuraavan yön uneen? Enemmän kuin uskotkaan! Uskalla jättää pieruverkkaripäivää edeltävänä iltana se lasillinen viiniä ottamatta, jotta saat seuraavana päivänä kehon ja mielen palautumaan paremmin yhteistyössä unen kanssa.


  Muista myös jaksoittaa liikkumistasi! Aina ei voi tehdä samaa treeniä, lenkkiä, jumppaa. Liikunnassa tulee pitää myös palauttavia kausia. Samalla tavalla kun urheilijat jaksoittavat harjoitteluaan, tulisi tavan liikkujankin sitä tehdä. Kestävyys-, lihaskunto-, kehonhuolto- ja liikkuvuus-, sekä ylimenokausi. Ylimenokaudella tarkoitetaan, että treenaat jos huvittaa, mutta harjoitusten tulee olla kevyitä ja palauttavia.


  Näihin jaksoitus ja palautumisasioihin kannattaa kysyä ihan rohkeasti apua liikunta-alan ammattilaiselta. Usein se palautumiskausi on kaikkein haastavin.
  Näin loppuun haastankin sinut PIERUVERKKARI-haasteeseen! Eli yksi päivä viikosta pelkkää palautumista, rauhoittumista ja oleilua, pystyisitkö siihen?

  Ihanaa viikonloppua!

  Lue lisää
 • 11/09/2019 - Tiina 0 Kommentit
  Blogi - Tiina esittäytyy

  Olette ehkä törmänneet Tampereen Liikuntamaailmassa uuteen kasvoon. On aika kertoa tarkemmin, kuka uusi tyyppi siellä pyörii!


  Olen Tiina Torppa, Liikuntamaailman uusi Urheiluhieroja sekä Personal trainer. Aloitin syyskuun alusta työt Liikuntamaailmassa.

  Olen 27-vuotias ja Keski-Pohjanmaalta lähtöisin, mutta 6 vuoden aikana jo hyvin Tamperelaistunut.


  Liikunta on ollut minulle aina lähellä sydäntä ja avain hyvinvointiin.

  Nykyään tavoitteellinen treenaaminen pääasiassa kuntosalilla on mun juttu. Tykkään siitä, että urheilussa on joku päämäärä, jota kohti mennä. Tavoitteet motivoi, ja siksi aikanaan lähdinkin mukaan myös Bodyfitness-kilpailuihin.

  Tavoitteiden lisäksi minulle on tärkeää liikkumisessa terveys, toimintakyky ja myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen huomiointi.

  Otan nämä asiat aina huomioon myös asiakkaideni kanssa. Mielestäni jokaisen tulisi löytää oma mielekäs tapa liikkuva ja pitää itsestään huolta.


  Mielenkiintoni heräsi liikunta- ja hyvinvointialalle kiinnostuksesta omaan hyvinvointiin ja kuntosaliharrastuksen kautta. Alan vaihtaminen turvallisesta palkkatyöstä yrittäjäksi oli riski, mutta tällä hetkellä olen sitä mieltä, että se oli tähän astisen elämäni parhaimpia päätöksiä.


  Personal trainerin työstä minulla on kokemusta neljän vuoden ajalta. Asiakkaita minulla on ollut laidasta laitaan, aloittelijasta ja elämäntapamuuttujasta aina MM-tason urheilijaan.Vahvin osaamisalue ja mielenkiiinnon kohde valmentajana minulla on ehdottomasti kehonmuokkaus, fitness, painonhallinta sekä elämäntapamuutokset.Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta vuosikurssilta 2018-2019. Hierojana pyrin löytämään asiakkaani kanssa ratkaisuja kehon ongelmiin.


  Olen todella kiitollinen, että saan työskennellä unelma-ammatissani. Minulla on motivaatiota kehittää itseäni jatkuvasti eteenpäin, tällä alalla oppiminen ei lopu koskaan!


  Kannustan Sinuakin tavoittelemaan unelmiasi, ja tekemään asioita niiden eteen joka päivä.


  Jos tarvitset apuja salin puolella tai ravintoasioissa, niin ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan minuun, tai varaa aika vastaanotosta.Hieronta- aikoja pystyt varaamaan suoraan osoitteesta : timma.fi/hierontapassi


  Pirteää syksyä kaikille! Pitäkää itsestänne huolta.
  <3 :llä Tiina

  Lue lisää

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja.

Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.