Ota treeni osaksi arkeasi Liikuntamaailmassa

Painavatko ruuhkavuodet päälle? Kiireisen arjen keskellä voi joskus olla haastavaa löytää aikaa omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiselle. Siksi Nokian ydinkeskustassa sijaitsevan Liikuntamaailman tavoitteena on tarjota liikuntapalveluita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Haluamme, että voit tulla mukaan matalalla kynnyksellä – sen takia meillä ketään ei sidota pitkäkestoisiin, toistaiseksi voimassa oleviin jäsenyyksiin. Poikkea käymään kertamaksulla, osta kymmenen käyntikerran kortti tai valitse kuukausi tai useampi kerrallaan. Maksu- ja sitoutumisvaihtoehtoja on tarjolla jokaisen omaan elämäntilanteeseen parhaiten soveltuen.

 

Kattavista liikuntapalveluistamme löytyy jokaiselle mielekäs tapa liikkua: laadukkaat ja hyvin varustellut kuntosalit – myös naisille oma 250 neliön kuntosali – sekä monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja rentoutustunteja. Kuntosalien ja ryhmäliikuntatuntien ohella myös fysioterapia-, hieronta- ja pesonal training -palvelut kuuluvat Nokian Liikuntamaailman palvelukokonaisuuteen. Yhteensä käytössäsi on noin 2 000 neliötä kuntokeskuspalveluita.

Meille on helppo tulla

Sijaitsemme Nokialla heti Pirkkalaistoria vastapäätä. Piha-alueelta löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Heräsikö mielenkiintosi tai jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Voit ottaa yhteyttä  kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.