Huolehdi fyysisestä kunnostasi vuosien karttuessa

Iän kertyessä olisi ensiarvoisen tärkeää kiinnittää huomiota myös omaan fyysiseen hyvinvointiin. Säännöllinen liikunta sekä voimaharjoittelu antavat hyvät eväät eläkevuosille. Mikäli liikkuminen on aiemmin jäänyt vähemmälle, ei hätää – koskaan ei onneksi ole liian myöhäistä aloittaa kuntoilua. Nokialainen kuntokeskus Liikuntamaailma tarjoaa siihen erinomaiset puitteet.

Kuntokeskus Liikuntamaailma sijaitse hyvien yhteyksien äärellä heti Nokian Ydinkeskustassa. Meille on helppoa tulla omalla autolla tai esimerkiksi taksilla – pihalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa.

 

Noin 2 000 neliön tilamme tarjoavat sinulle monipuoliset mahdollisuudet huolehtia omasta hyvinvoinnistasi monin eri tavoin: ohjatut senioriystävälliset ryhmäliikuntatuntimme, kuntosalimme (myös oma 250 neliön naisten kuntosali) sekä hieronta-, fysioterapia- ja personal training -palvelumme antavat jokaiselle edellytykset huolehtia kunnostaan ikään ja lähtötilanteeseen katsomatta.

 

Meillä ketään ei sidota pitkäkestoisiin sopimuksiin. Pääset kuntoilemaan jopa kertamaksulla, lisäksi tarjolla on kymmenen käyntikerran kortteja. Mutta jos liikuntakärpänen puraiseekin kunnolla, voit valita pääsyn myös kuukaudeksi tai useammaksi kerrallaan. Haluamme tarjota sopivan ratkaisun jokaiseen elämäntilanteeseen ja mahdollistaa pääsyn liikunnan ja kuntoilun pariin mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Meille on helppo tulla

Sijaitsemme Nokialla heti Pirkkalaistoria vastapäätä. Piha-alueelta löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa omalle autolle.

Eläkeläisille halvempi hinta

Eläkeläisille aina -10€ alennus kaikista normaalihinnoista.

Haluaisitko tietää lisää?

Voit ottaa yhteyttä meihin, mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai haluaisit kuulla lisää palveluistamme.