Nuorten ja nuorten aikuisten Liikuntamaailma

Nokialla sijaitseva Liikuntamaailma on mainiosti myös nuorisolle sopiva kuntokeskus. Tarjoamme monipuolisia liikunta- ja kuntoilumahdollisuuksia oheispalveluineen: kuntosalit ja ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat saavutettavissasi kertamaksulla, useamman kerran sarjakortilla tai pidempiaikaisella sopimuksella.

Liikuntamaailmassa maksat vain niistä palveluista, joita haluat käyttää. Tavallisten opiskelija-alennusten ohella meiltä löytyy erillinen Juniorijäsenyys 14–16-vuotiaille nuorille, jotka vasta aloittelevat kuntosaliharjoittelua. Haluamme mahdollistaa kaikille treenaamisen mahdollisimman matalalla kynnyksellä – siksi emme sido ketään epäselviin määräaikaisiin sopimuksiin.

 

Oletpa sitten himotreenaaja, aktiivinen ryhmäliikkuja tai haluat käydä salilla vain silloin tällöin, meillä se onnistuu juuri omassa tahdissasi. Mikäli olet kiinnostunut myös personal training-, hieronta- tai fysioterapiapalveluista, saat niitäkin kätevästi suoraan saman katon alta.

Meille on helppo tulla

Löydät meidät aivan Nokian ydinkeskustassa heti Pirkkalaistoria vastapäätä. Piha-alueella on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja omille kulkupeleille.

Heräsikö mielenkiintosi?

Kiinnostuitko? Hienoa, ota treenikassi mukaan ja tule käymään, tai ota yhteyttä ja kysy lisää, jos jokin asia jäi vielä mietityttämään!