Kehon ja mielen ilta ti 22.5. (Tampere)

09.05.2018

Suuren suosion saanut kehon ja mielen ilta järjestetään nyt myös Tampereella!

Illan ohjelma:
16.30 Terveselkä 55 min/ Iina Toivonen
17.30 Vatsalihasten erkauma ja lantionpohja Workshop/ Mari Heinola
18.30 Luento "Mitä palautuminen on?" ja Mindfulness -harjoitus/ Helena Toivonen
19.30 BodyBalance 55 min/ Jarmo Sunnari

Ilta aloitetaan Iinan Terveselkä -tunnilla. Terveselkä on fysioterapeuttinen tunti niska-hartiaseudun ja keskivartalon liikkuvuuden sekä lihastasapainon parantamiseen ja ylläpitoon.

Iltaa jatketaan fysioterapeutti Mari Heinolan luennolla, joka pitää sisällään tärkeää asiaa vatsalihasten erkaumasta ja lantionpohjan lihaksistosta. Erkauma on ikävä vaiva, josta voivat kärsiä synnyttäneiden naisten lisäksi ylipainoiset naiset ja miehet sekä esimerkiksi kehonrakentajat, joilla vatsalihaskalvo on on päässyt venymään kovan treenin tuloksena. Tule kuulemaan minkälaisilla harjoitteilla voit vaikuttaa erkauman aiheuttamiin ongelmiin.

Mindfulness -ohjaaja Helena Toivosen luento käsittelee meille kaikille tärkeää aihetta, palautumista. Mitä palautuminen on? Mitkä ovat palautumisen osa-alueet? Miten löytää kehon ja mielen hyvinvoinnin tasapaino? Luennon jälkeen tehdään mindfulness -harjoitus. Mindfulnessissa on kyse mielemme, ajatustemme sekä tunteidemme rauhoittumisesta erilaisin yksinkertaisin harjoituksin.

Ilta päätetään Jarmon BodyBalance -tunnilla. BodyBalance on kehoa huoltava ja vahvistava tunti, joka on yhdistelmä Joogaa, Tai Chi:ta ja Pilatesta. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiiikin tahtiin.

Tapahtuma on jäsenille maksuton ja ulkopuolisille 20€.
Ilmoittaudu mukaan vastaanotossa tai sähköpostitse tampere(at)liikuntamaailma.fi