Marraskuun tapahtumat Nokialla

08.11.2019

Tapahtumat jatkuvat tasaiseen tahtiin, lue niistä enemmän alta!

IImoittaudu mukaan kursseille ja tapahtumiin: vastaanotossa, p. 050 5982 444 tai sähköpostilla nokia(at)liikuntamaailma.fi

INTENSIIVIKURSSI: KEHONHUOLTOKURSSI
18.11. alkaen maanantaisin klo 17.35 (4 kertaa)

Kehonhuolto on äärimmäisen tärkeää palautumisen ja hyvinvoinnin kannalta! Nimensä mukaisesti tällä kurssilla huolletaan kehoa sekä mieltä erilaisiin lajeihin, metodeihin ja välineisiin tutustuen. Vaihtuvilla tunneilla keskitytään liikkuvuuteen, liikehallintaan, kehon linjauksiin ja tukilihasten vahvistamiseen.

Ohjaajana Erika Laitila.

INTENSIIVIKURSSI: ÄITIYSJOOGA
21.11. alkaen torstaisin klo 12.00 (4 kertaa)

Äitiysjooga sopii sekä raskaana oleville että synnyttäneille! Äitiysjooga on turvallinen tapa ylläpitää kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kurssilla harjoitamme lantionpohjan lihaksia jotta keho valmistautuu synnytykseen tai vastavuoroisesti palautuu synnytyksestä. Opimme hengittämään, keskittymään, rentoutumaan sekä vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä.

Äitiysjooga on lempeää ja sopii kaikille naisille, niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin joogan ystävälle. Synnytyksen jälkeen osallistuessasi kurssille, otathan huomioon toipumisajan ja ilmoittaudut kurssille vasta jälkitarkastuksen jälkeen. Näin palautuminen synnytyksestä voi alkaa turvallisesti.

Joogatunnit auttavat kehon palautumista syvän hengityksen sekä pienten, rauhallisten liikkeitten avulla. Ryhmiin ovat tervetulleita mukaan myös vauvat äidin jälkitarkastuksen jälkeen aina 9kk ikään asti.

Ohjaajana joogaopettaja ja äitiysliikunnan ohjaaja Siina Uotila
Hinnat: 41 € (Liikuntamaailman jäsenet 23 €, Gold Member, PLUS- ja LadyLine 0 e)

PIKKUJOULUAIHEINEN SPINNINGMARATON
Lauantaina 23.11. klo 10.30

Tervetuloa virittäytymään joulutunnelmaan ja saamaan hiki pintaan! Pikkujouluaiheinen spinningmaraton on 23.11. lauantaina klo 10.30-12.30. 2 tuntisessa maratonissa pärjää jokainen, tule rohkeasti mukaan. Ilmoittaudu vastaanottoon!

PIENRYHMÄ: HYPOPRESSIVE UUTTA!
Pienryhmä kokoontuu kolme kertaa, maksimissaan 8 osallistujaa.
Maanantaisin 25.11., 2.12. ja 9.12. klo 18.40-19.40

Hypopressive muokkaa tehokkaasti keskivartalon lihaksistoa! Hypopressive-termi viittaa alipaineeseen. Tekniikka koostuu hengitys- ja asentoharjoituksista, jotka vähentävät lantionpohjaan ja selkärankaan kohdistuvaa painetta ja stimuloivat lantionpohjan ja core-lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hypopressiven avulla voit saada helpotusta esim. selkäkipuihin, virtsankarkailuun sekä muihin lantionpohjan vaivoihin. Hypopressive-harjoitukset ovat myös erinomainen tapa palautua kovatehoisesta harjoittelusta. Harjoittelu parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta, kaventaa vyötäröä ja lisää hengityskapasiteettia. Alunperin tekniikka on kehitetty osaksi synnytyksen jälkeistä kuntoutusta. Sopii sekä miehille että naisille! Esteitä Hypopressive-harjoittelulle ovat korkea verenpaine, sydänsairaus ja raskaus. Lue lisää hypopressive-tekniikasta: http://hypopressive.fi

HUOM! Pienryhmän hinnat: Liikuntamaailman jäsenet 78 € (26 €/kerta), muut 80 €