Viikon 42 ja 43 tapahtumat

07.10.2019

Tapahtumat viikoilla 42 ja 43 (14.10.-27.10.)

Huom! Viikkojen 40 ja 41 tapahtumat löydät täältä, kaikki tapahtumat hintoineen ja ilmoittautumisohjeineen löytyvät täältä.

Lokakuun tapahtumia:

TAMPERE

INTENSIIVIKURSSI: PILATEKSEN JATKOKURSSI
21.10. alkaen maanantaisin klo 17.20 (4 kertaa)

Pilateksen jatkokurssilla siirrytään pilateksen perusasioista haastavampiin liikesarjoihin ja asentoihin. Tämä kurssi sopii sinulle, jos sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta, ja haluat laajentaa ja monipuolistaa pilates-taitojasi. Tämä kurssi on myös oiva jatkumo pilateksen alkeet-kurssin käyneille. Ohjaajana fysioterapeutti Roosa Keteli.

INTENSIIVIKURSSI: ÄITIYSJOOGA
23.10. alkaen keskiviikkoisin klo 12.15 (4 kertaa)

Äitiysjooga sopii sekä raskaana oleville että synnyttäneille! Äitiysjooga on turvallinen tapa ylläpitää kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kurssilla harjoitamme lantionpohjan lihaksia jotta keho valmistautuu synnytykseen tai vastavuoroisesti palautuu synnytyksestä. Opimme hengittämään, keskittymään, rentoutumaan sekä vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä.
Ohjaajana joogaopettaja ja äitiysliikunnan ohjaaja Siina Uotila

PIENRYHMÄ: HYPOPRESSIVE UUTTA!
Pienryhmä kokoontuu kolme kertaa, maksimissaan 8 osallistujaa.
maanantaisin 28.10., 4.11. ja 11.11. klo 11.30-12.30
tiistaisin 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 18.40-19.40

Hypopressive muokkaa tehokkaasti keskivartalon lihaksistoa! Hypopressive-termi viittaa alipaineeseen. Tekniikka koostuu hengitys- ja asentoharjoituksista, jotka vähentävät lantionpohjaan ja selkärankaan kohdistuvaa painetta ja stimuloivat lantionpohjan ja core-lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hypopressiven avulla voit saada helpotusta esim. selkäkipuihin, virtsankarkailuun sekä muihin lantionpohjan vaivoihin. Hypopressive-harjoitukset ovat myös erinomainen tapa palautua kovatehoisesta harjoittelusta. Harjoittelu parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta, kaventaa vyötäröä ja lisää hengityskapasiteettia. Alunperin tekniikka on kehitetty osaksi synnytyksen jälkeistä kuntoutusta. Sopii sekä miehille että naisille! Esteitä Hypopressive-harjoittelulle ovat korkea verenpaine, sydänsairaus ja raskaus.
Lue lisää hypopressive-tekniikasta: http://hypopressive.fi

HUOM! Pienryhmän hinnat: Liikuntamaailman jäsenet 78 € (26 €/kerta), muut 80 €

NOKIA

INTENSIIVIKURSSI: TWERK UUTTA!
Maanantaisin 21.10. alkaen klo 18.40-19.40 (4 kertaa)

Twerk saapuu Liikuntamaailmaan! Tälle kurssille ovat tervetulleita kaikki twerkkauksesta kiinnostuneet, aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita ja tehdään koreografiaa. Kurssilla tanssitaan energisten biisien tahtiin pilke silmäkulmassa!
Opettajana kurssilla on tamperelainen tanssinopettaja Iida Suuniitty

WORKSHOP: HENGITYKSEN TEHOTUNTI
Tiistaina 22.10. klo 17.30-18.30

Tunnilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit voimakkaampia tekniikoita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän ja keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Koet harjoituksen tulokset heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Tunti päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viedään tietysti hyvä olo! Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita ;) Hengitys auttaa. Tutkitusti.

Ohjaajana Breathingman Arttu Lipsonen

INTENSIIVIKURSSI: ÄITIYSJOOGA
24.10. alkaen torstaisin klo 12.00 (4 kertaa)

Äitiysjooga sopii sekä raskaana oleville että synnyttäneille! Äitiysjooga on turvallinen tapa ylläpitää kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kurssilla harjoitamme lantionpohjan lihaksia jotta keho valmistautuu synnytykseen tai vastavuoroisesti palautuu synnytyksestä. Opimme hengittämään, keskittymään, rentoutumaan sekä vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä.
Ohjaajana joogaopettaja ja äitiysliikunnan ohjaaja Siina Uotila

PIENRYHMÄ: HYPOPRESSIVE UUTTA!
Pienryhmä kokoontuu kolme kertaa, maksimissaan 8 osallistujaa.
perjantaisin 25.10., 1.11. ja 8.11. klo 9.30-10.30
maanantaisin 25.11., 2.12., 9.12. klo 18.40-19.40

Hypopressive muokkaa tehokkaasti keskivartalon lihaksistoa! Hypopressive-termi viittaa alipaineeseen. Tekniikka koostuu hengitys- ja asentoharjoituksista, jotka vähentävät lantionpohjaan ja selkärankaan kohdistuvaa painetta ja stimuloivat lantionpohjan ja core-lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hypopressiven avulla voit saada helpotusta esim. selkäkipuihin, virtsankarkailuun sekä muihin lantionpohjan vaivoihin. Hypopressive-harjoitukset ovat myös erinomainen tapa palautua kovatehoisesta harjoittelusta. Harjoittelu parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta, kaventaa vyötäröä ja lisää hengityskapasiteettia. Alunperin tekniikka on kehitetty osaksi synnytyksen jälkeistä kuntoutusta. Sopii sekä miehille että naisille! Esteitä Hypopressive-harjoittelulle ovat korkea verenpaine, sydänsairaus ja raskaus. Lue lisää hypopressive-tekniikasta: http://hypopressive.fi

HUOM! Pienryhmän hinnat: Liikuntamaailman jäsenet 78 € (26 €/kerta), muut 80 €

TANSSIMARATON tulee taas!
26.10. klo 10.30-12.30

Tanssimaratonissa jammaillaan laidasta laitaan erilaisia
tanssityylejä. Kuviot ovat helppoja ja kaikille sopivia, joten voit rohkeasti tulla mukaan jopa ensikertalaisena.

Tanssimaraton kestää 2 x 55 min ja välissä pidetään 10 minuutin tauko. Muista ottaa vesipullo mukaan!

Olemme isossa salissa ja TerveSelkä on poikkeuksellisesti pikkusalissa, joten suosittelemme, että jäsenet varaavat paikan varmistaakseen mukaanpääsyn.

Ohjaajina energiset Mia ja Erika. Varaa paikkasi vastaanotosta ja tule nauttimaan tanssin pyörteestä!


WORKSHOP: RATSASTAJAN OHEISHARJOITTELU
Lauantaina 26.10. klo 13-16.30

Tästä workshopista saat kattavat eväät kehittää oman kuntosi eri osa-alueita ja kehittyä sitä kautta paremmaksi ratsastajaksi. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään ratsastaneille.

Ohjaajana Siina Uotila
Liikuntaneuvoja, Joogaopettaja, Pilatesohjaaja, Koulutettu hieroja. Ratsastusta harrastanut enemmän ja vähemmän tosissaan 26 vuotta.

Workshopin hinta 45€, Lempi Racing Teamin ja Liikuntamaailman jäsenet 40€.
Annan mielelläni lisätietoja workshopista siina.uotila@liikuntamaailma.fi

KURSSI: MERIDIAANIRENTOUTUS
30.10. alkaen keskiviikkoisin klo 17.15 (8 kertaa) NOKIA

Meridiaanirentoutus yhdistelee itämaisen perinteen erilaisia terveen elämän ja hyvinvoinnin filosofioita. Meridiaanirentoutus-kurssilla avataan kehon omaa energiaa ja tasapainotetaan sitä. Liikkeet ovat helppoja ja ne sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Kurssin pääteemoja ovat selän ongelmat, keuhkot ja hengittäminen, niska-hartia seudun ongelmat, mielen tasapaino ja hyvinvoiva vatsa. Jokaisen tunnin lopuksi tehdään käsiteltyyn teemaan sopiva lyhyt rentoutushetki.

Ohjaajana Anne Lehtonen. Anne on koulutukseltaan sairaanhoitaja, lymfaterapeutti sekä diplomishiatsu- ja akupainantaterapeutti. Lisäksi Anne opiskelee kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota sekä tekee ahkerasti Qigong-ohjaajan opintoja.

IImoittaudu mukaan kursseille ja tapahtumiin: vastaanotossa, p. 03 213 1640 (Tampere) & 050 598 2444 (Nokia) tai sähköpostilla tampere(at)liikuntamaailma.fi & nokia(at)liikuntamaailma.fi