Viikon 43 tapahtumat

14.10.2019

Ilmoittautumisohjeet ja hinnat: https://www.liikuntamaailma.fi/aikataulut-ja-kurssit/kurssit

TAMPERE

INTENSIIVIKURSSI: PILATEKSEN JATKOKURSSI
4 x, maanantaisin 21.10. alkaen klo 17.20-18.20
Pilateksen jatkokurssilla siirrytään pilateksen perusasioista haastavampiin liikesarjoihin ja asentoihin. Tämä kurssi sopii sinulle, jos sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta, ja haluat laajentaa ja monipuolistaa pilates-taitojasi. Tämä kurssi on myös oiva jatkumo pilateksen alkeet-kurssin käyneille.

Ohjaajana fysioterapeutti Roosa Keteli

INTENSIIVIKURSSI: Äitiysjoogakurssi
4 x, keskiviikkoisin 23.10. alkaen klo 12.15-13.15
Äitiysjooga sopii sekä raskaana oleville että synnyttäneille! Äitiysjooga on turvallinen tapa ylläpitää kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kurssilla harjoitamme lantionpohjan lihaksia jotta keho valmistautuu synnytykseen tai vastavuoroisesti palautuu synnytyksestä. Opimme hengittämään, keskittymään, rentoutumaan sekä vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä.

Äitiysjooga on lempeää ja sopii kaikille naisille, niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin joogan ystävälle. Synnytyksen jälkeen osallistuessasi kurssille, otathan huomioon toipumisajan ja ilmoittaudut kurssille vasta jälkitarkastuksen jälkeen. Näin palautuminen synnytyksestä voi alkaa turvallisesti.

Joogatunnit auttavat kehon palautumista syvän hengityksen sekä pienten, rauhallisten liikkeitten avulla. Ryhmiin ovat tervetulleita mukaan myös vauvat äidin jälkitarkastuksen jälkeen aina 9kk ikään asti.

Ohjaajana joogaopettaja ja äitiysliikunnan ohjaaja Siina Uotila

WORKSHOP: BodyBalance tekniikkaworkshop
torstaina 24.10. klo 18.40-19.55
Les Millsin suosittu BodyBalance-tekniikkaworkshop sopii sekä BB-tunneilla käyneille tai sinulle, joka haluat joogan, tai chin ja pilateksen keinoin parantaa liikkuvuuttasi, kasvattaa keskivartalon voimaa sekä kehonhallintaa ja tuntea olosi rentoutuneeksi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tai aikomusta osallistua BodyBalance- tai joogatunneille. Tästä workshopista hyötyvät kaikki!

  • Improve FLEXIBILITY
  • Feel SERENE & RELAXED
  • Build STRENGTH (Les Mills/BodyBalance)

Workshopissa käymme läpi tekniikoita, joilla voit lisätä liikkuvuuttasi ja voimantuottoa, sekä rentoutua harjoituksen päätteeksi. Tekniikoita voit soveltaa BodyBalance-tunnilla saaden harjoituksesta kaiken hyödyn irti tai tehdä omana harjoituksena. Harjoituksia on mahdollista soveltaa omalle tasolleen sopivaksi, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Ideal for anyone and everyone, BODYBALANCE™ is the yoga-based class that will improve your mind, your body and your life. (Les Mills)

Ohjaajana Ilona Vesapuisto
Workshopin hinta 0 € Liikuntamaailman jäsenkortilla tai kymppikorttilaisilta yksi rasti, muut 10 €

Ilmoittautumisohjeet ja hinnat: https://www.liikuntamaailma.fi/aikataulut-ja-kurssit/kurssit

Tervetuloa ♥