Asiakas/-jäsentiedote kesä 2020

Lue kesän 2020 asiakastiedote

KESÄ 1.6.-31.8.2020


Kesä on vihdoin täällä, ja paluu uuteen normaaliin tapahtuu asteittain. Oletkin jo ehkä tutustunut kesäaikatauluihimme, mutta tässä vielä muistutuksena:
Tampereella vastaanotto on avoinna
Ma-to 16-18
Nokialla vastaanotto on avoinna
Ma-pe 12-18

Suomalaisen saunan ja infrapunasaunan saa päälle pyydettäessä vastaanoton aukioloaikoina. Huikkaathan vastaanottoon, jos haluat löylyihin!

Jäsenkortilla kuljet salille päivittäin klo 5-24.

Muissa tilanteissa, voit olla yhteydessä jasenasiat@liikuntamaailma.fi tai
keskuskohtaisesti tampere@liikuntamaailma.fi ja nokia@liikuntamaailma.fi

LIIKUNTAMAAIMA TAMPERE/NOKIA VIP-RYHMÄT

Olethan jo liittynyt Liikuntamaailman VIP-ryhmiin Facebookissa? Keskuskohtaisista ”Liikuntamaailma Tampere VIP” sekä ”Liikuntamaailma Nokia
VIP”-ryhmistä löydät ajankohtaiset tiedotteemme.

RYHMÄLIIKUNTA KESÄN AJAN 1.6.-30.8.2020

Ryhmäliikunta starttaa keskuksissamme jälleen 1.6. normaaliin tapaan. Ryhmäliikunta-aikataulut vaihtuvat kuukausittain, ja niihin voi esittää toiveita. Ilmoittelemme VIP-ryhmissä niistä tarkemmin!

Tunnilla käytettävät pienvälineet tulee desinfioida huolellisesti ennen ja jälkeen tunnin. Jumppasaleista löytyy aikaisempaa enemmän käsidesipulloja sekä käsipaperia. Suosittelemme edelleen ottamaan mukaan oman jumppamaton, tai käyttämään maton päällä riittävän isoa pyyhettä.

Mikäli et pääse tai et halua tulla paikan päälle treenaamaan, tarjoamme jäsenillemme striimauspalvelun kautta käyttöön omia ryhmäliikuntatunteja
kotiin. Löydät ryhmän facebookista, ”Liikuntamaailman livestream -tunnit”.Kaikista tunneista emme voi jättää tallennetta ryhmään, teoston takia. Teknisiä ongelmia saattaa myös livestream-tunneissa esiintyä, mutta työstämme palvelua koko ajan paremmaksi.

KESÄLLÄ TREENATAAN ULKONA!

Kesällä pääset harjoittelemaan ohjatusti myös ulkona. Tule nauttimaan kesästä Liikuntamaailman huippuporukalla! Puistojumpat pidetään vaihtuvalla teemalla.

NOKIA
keskiviikkoisin klo 18 Poutunpuistossa


Kesäkuu
3.6. Pilates
10.6. Pilates
17.6. BODYCOMBAT
24.6. BODYCOMBAT

Heinäkuu
1.7. Flow Jooga
8.7. Flow Jooga
15.7. Lavis
22.7. Lavis
29.7. Reisi-Vatsa-Pakara


Elokuu
5.8. Reisi-Vatsa-Pakara
12.8. Bailamama Squeeze ja Venyttely
19.8. Bailamama Squeeze ja Venyttely
26.8. Muokkaus

TAMPERE

torstaisin klo 18.15 Sorsapuistossa
Kesäkuu
4.6. Pilates
11.6. Pilates
25.6. BODYCOMBAT

Heinäkuu
2.7. BODYCOMBAT
9.7. Flow Jooga
16.7. Flow Jooga
23.7. Dance Mix
30.7. Dance Mix

Elokuu
6.8. Muokkaus
13.8. Muokkaus
20.8. Reisi-Vatsa-Pakara
27.8. Reisi-Vatsa-Pakara

Liikuntamaailman jäsenille puistojumpat ovat veloituksettomia, muille jumppa on 2 euroa/kerta. Maksun voi suorittaa käteisellä (tasaraha) tai Mobilepay/E-passi. Ota siis ystävät ja perheenjäsenet mukaan nauttimaan kesästä Liikuntamaailman kanssa!
apaaminen Nokialla Poutunpuistossa ja Tampereella Sorsapuistossa.

TEAM WORKOUT

Talvelta tutut team workoutit palaavat jälleen ohjelmaan! Ilmoittelemme treeniaikoja sosiaalisessa mediassa. Varmista jokaisen viikon treenit erikseen, sillä ajat vaihtelevat. Treenien sisältö on joka kerta erilainen ja harjoituksen kesto vaihtelee 10 minuutista reiluun tuntiin. Team workout-tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, tule rohkeasti kokeilemaan. Jokainen treenaa omalla kuntotasollaan. Mukaan pääsee kaikilla jäsentyypeillä, myös kuntosalijäsenyyden omaavat tervetuloa!

HUOM! Team workoutit eivät ole ohjattuja tunteja, vaan viikoittain vaihtuvia yhteistreenejä, joihin voit tulla veloituksetta mukaan treenaamaan hyvässä porukassa henkilökunnan ja muiden treenaajien kanssa

JUHANNUS 18.–21.6.2020

Keskikesän juhlaa vietetään taas! Sekä Tampereen että Nokian keskukset ovat suljettuina torstaista sunnuntaihin 18.-21.6., eikä ryhmäliikuntaa ole. Jäsenkortilla kuljet salille päivittäin klo 5-24.

Hyvää juhannusta toivottaa Liikuntamaailma!

GOLD MEMBER -ETU

Vallitsevan tilanteen takia tarvitsemme teitä entistä enemmän, ja tottahan se on, että yhdessä treenaaminen on hauskempaa! Kesä-heinäkuun Gold
Member-etuna voit lahjoittaa ystävällesi viikon treenipassin.
Viikkopasseja voit hakea niin monelle kuin haluat, mutta voit antaa yhden passin per henkilö. Hae omat passisi vastaanotosta ja esitä samalla Gold
Member-tarralla varustettu jäsenkorttisi!
Kuka on oikeutettu Gold Member-etuihin? Gold Member-tarran saavat jäsenkorttiinsa kaikki yli kolme (3) vuotta jäsenenä olleet. Kysy
vastaanotosta lisää!

SIIVOUKSEN TEHOSTAMINEN

Olemme tehostaneet siivoamista kuntokeskuksissamme. Kuntosalilta ja jumppasaleista löytyy nyt aikaisempaa enemmän käsidesipulloja, sekä laitteiden että välineiden puhdistamiseen käytettävää käsipaperia sekä desinfiointiainetta. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on
tärkeää, että et käytä kuntosalia, mikäli sinulla on edes lieviä flunssanoireita. Hyvä käsihygienia on entistä tärkeämpää. Käytä käsidesipisteitä sekä käsienpesupaikkoja ennen ja jälkeen harjoittelun. Älä koskettele kasvojasi harjoittelun aikana. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat ja heitä se välittömästi roskiin. Vaihtoehtoisesti, yski tai aivasta hihan yläosaan, älä käsiisi.

LIIKUNTAMAAILMA UUDISTUU!

Kesän aikana uudistamme keskuksiamme mm. maalaamalla pintoja uusiksi. Maalaaminen olisi tarkoitus toteuttaa kesäkuun aikana Tampereella ja heinäkuun aikana Nokialla. Pahoittelemme mahdollista häiriötä ja maalinhajua!

0
Feed