Asiakastiedote 20.1.2021

Tiedotteessa asiaa mm. ryhmäliikuntatuntien varauksista ja asiakasmääristä.

Hyvä asiakas,

Jatkamme edelleen kuntokeskuksessa voimassa olevia rajoituksia. Painotamme sekä henkilökunnan että asiakkaiden vastuuta oman ja muiden turvallisuuden takaamiseksi. Hyvä käsihygienia, oireettomana tiloihin tuleminen, turvavälien noudattaminen, välineiden desinfiointi sekä maskin käyttö lähikontakteissa sekä mahdollisuuksien mukaan ovat näistä tärkeimmät.

Ryhmäliikunta

Olemme saaneet AVI:lta ohjeita ryhmäliikunnan asiakasmääriä koskien. Ohjeiden mukaisesti jatkamme ryhmäliikuntatiloissa tapahtuvien tuntien asiakaspaikkojen rajaamista niin, että turvavälit pystytään säilyttämään hyvin jatkossakin. Rajaamme asiakaspaikat tunneilla 30-50% täyttöasteeseen. Ryhmäliikuntatilan normaali kapasiteetti on 40 hlö, joten turvaväli alle 35-50% täyttöasteella on moninkertainen suosituksiin nähden. Ryhmäliikuntatilojen lattiaan on merkitty suorituspaikat tarroilla, jotta turvavälit säilyvät. Aseta maton vasen reuna tarran päälle tai asetu tarran päälle, jos tunnilla ei käytetä välineitä. Tuntien väliin on jätetty vaihtoväli, jotta asiakkaille jää aikaa desinfioida välineet ja ilma ehtii tilassa vaihtua. Tuntien asiakaspaikoista on toiveiden mukaisesti ennakkoon varattavissa 80%. Varmistathan, että ennenpäivitystä (20.1.2021 klo 10.00)  tehty varauksesi on edelleen voimassa.


Asiakaspaikat tunneittain:
Pilates, Yoga, spinning, Venyttely, Kehonhuolto, Body Balance, Squeeze. - max 20 hlö


Lavis, Muokkaus, vatsa-peppu-muokkaus, Body Pump, Body Combat, Kuntotanssi, Äijäjumppa, Irmat ja Raimot paikkaharjoitus, Fysiojumppa, Terve selkä. - max 15 hlö

Voimalan tunnit Nokialla
Kunto-tunnit max 20 hlö
Voima-tunnit max 12 hlö
Huoltotunnit max 20 hlö

Kaikki paikat varataan ennakkoon https://liikuntamaailma.nomga.fi/


Saunat
Saunan saat halutessasi päälle vastaanoton aukioloaikana pyytämällä. Huomioi saunoessa turvaväli.

Pukeutumistilat
Mikäli mahdollista vältä pukeutumistilojen käyttöä ja tule paikalle treenivaatteissa. Voit jättää ulkovaatteet aulassa olevaan naulakkoon. Pyydämme lisäksi pesemään kädet saippualla ja käyttämään tiloissa olevia käsidesejä.

Muutoksia toimintaan saattaa tulla, mikäli uusia rajoituksia tulee viralliselta taholta.

Kiitos, kun välität!

0
Feed