Asiakastiedote: COVID-19

Koronaviruksen leviäminen koskettaa meitä kaikkia ja huoli on suuri niin teidän terveydestä kuin yrityksen tulevaisuudesta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja joustoa tässä äärimmäisessä tilanteessa. Täältä löydät toimintaohjeita mm. kuntosalin käyttöön ja ryhmäliikuntatunnille saapuessa.


Koronaviruksen leviäminen koskettaa meitä kaikkia ja huoli on suuri niin teidän terveydestä kuin yrityksen tulevaisuudesta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja joustoa tässä äärimmäisessä tilanteessa. Yritystoiminnan jatkamiseksi asiakkaiden kuukausimaksut ovat meille elinehto. Suurin osa yrityksen velvoitteista on ja pysyy vaikka toimintaa supistettaisiin.


Tällä hetkellä toiminta jatkuu normaalisti, mutta seuraamme viranomasitiedotteita tiiviisti ja toimimme ohjeistusten mukaisesti. Olemmekin lähettäneet jo asiakkaillemme aiemmin sähköpostilla ohjeistuksen mm. hygienia- ja muista toimintaohjeista.

Kannustamme jokaista kuntoilemaan ja liikkumaan, mutta aina kuitenkin terveys edellä. Mikäli kuulut THL:n määrittämään riskiryhmään, noudata erityistä harkintaa.

  • Maanantaina 16.3. alkaen supistamme ohjattujen tuntien 10 henkilöön/ tunti, jotta kaikilla on riittävästi tilaa.
  • Kaikki ryhmäliikuntatunnit isossa salissa. Myös lämpötunnit isossa salissa "kylminä" tunteina.
  • Ryhmäliikuntatunneilla käytetään pienvälineitä mahdollisimman vähän (käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja tmv.)
  • Välinetunnit (esim. BODYPUMP ja VAHVA) pidetään sisällöltään tarvittaessa lyhyempinä, jotta välineiden desinfiointiin jää riittävästi aikaa.
  • Mikäli mahdollista, ota oma jumppamatto mukaan tunnille. Jos joudut käyttämään keskuksen mattoa, ota mukaan oma iso pyyhe alustan suojaksi.
  • Spinning -tunneilla ohjaustanko tulisi suojata pyyhkeellä.
  • Mahdollisuuksien mukaan ajoita käyntisi kuntosalilla hiljaisempiin ajankohtiin, esim. klo 5.00-9.00, klo 11.30- 15.00 ja klo 20.00-24.00

Liikuttavin terveisin
Siina, Jukka ja Liikuntamaailman henkilökunta

0
Feed