Blogi - Salit kiinni!

Aluksi iso kiitos asiakkaillemme ja työkavereille. Olette jaksaneet hienosti läpi tämän ankean ajan!Blogi – Salit kiinni!

Viime aikoina on mediassa puhuttu valmiuslaista ja sen tuomasta mahdollisuudesta sulkea myös yksityisiä kuntokeskuksia. Ymmärrän jollakin tavalla päättäjien ajatusmaailmaa. On kai puolittain pakko ylläpitää pelon ilmapiiriä, jotta kansalaiset jaksaisivat noudattaa rajoituksia ja huolehtia mm.turvaväleistä. Lisäksi valmiuslaki antaa mahdollisuuden ripeämpään toimintaan paikallisesti, jos tilanne muuttuu yllättäen vielä nykyistäkin huonommaksi. Mitään muuta järkevää selitystä en tälle aloitteelle keksi. Asialla on kaksi puolta. Mikäli emme pidä huolta fyysisestä kunnostamme, sairastumme helpommin ja sairaudesta on myös hankalampi toipua. Entä sitten mielemme terveys? Saamme päivittäin kuulla asiakkailtamme, kuinka tärkeänä he kokevat sen, että saavat tulla Liikuntamaailmaan, jossa tapaavat ystäviään ja pitävät huolta omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Sopii siis miettiä mihin laitetaan raja siitä, mikä on terveydellemme hyväksi ja mistä koituu liiaksi harmia. Facebookin julkaisussa voit kommentoida ja kertoa oman mielipiteesi aiheesta.

Korona on medialle hieno aihe, mutta kehotan lukemaan lööppejä varauksella. Otsikoista saadaan mielenkiintoisia jos kirjoitusasu muokataan vähän dramaattiseksi.
”Mahdollisia altistumia”, ”voi olla vaaraksi” ym. otsikoita kirjoitetaan aivan kuin totuutena. Lehteen kirjoitettu teksti koetaan monesti faktana, vaikka se olisi täynnä olettamuksia ja ennusteita. 


”Ollaan kaikki samassa veneessä”-sanat ei kovasti anna voimia, kun omassa veneessä on mukana oman toimeentulon ja tulevaisuuden lisäksi muutaman kymmenen muun henkilön toimeentulo. Veneen kylkiä on paikkailtu viime vuonna liiton rahoilla ja palkat on äyskäröity yli laidan.  Korona-aika on ollut kuntokeskusalalla taloudellisesti katastrofaalinen ja välillä on ollut hankala pitää mieli positiivisena. Kun pienessä hetkessä menettää kolmasosan vuosiliikevaihdosta joutuu hymyä vähän etsimään. Kaikki mitä on osattu, on tehty ja enemmänkin. Viimeisetkin puut on heitetty pesään ja silti yritetty olla rohkeita ja luoda myös uutta. Edelleen pidetään mieli korkealla ja katsotaan valoisasti tulevaan. Meitä tarvitaan vielä! :) Liikkumisen tarve ei ole Suomessa vähentynyt, vaan päinvastoin liikunnan ja lihaskuntohajoittelun tarvetta kasvatetaan koko ajan. Koko tämän kriisiajan me olemme Liikuntamaailmassa olleet valmiita ja olemme valmiita edelleen, kun te olette valmiita liikkumaan!

Kovasti toivon, että Suomessa on kriisiajan jälkeen vielä kasvot omaavia yksityisiä kuntokeskuksia, ei ainoastaan ulkomaisia ketjuja ja autotallisaleja. Pysyy verorahatkin oman maan sisällä.

Liikuntamaailman porukka on jaksanut hienosti läpi vaikean ajan. Pakko kiittää isosti asiakkaitamme ja työkavereita. Yhdessä on tultu tähän ja yhdessä mennään
eteenpäin.

Pidetäänhän huolta toisistamme ja myös itsestämme. Terveys ei ole itseisarvo, joka säilyy ilman tekoja. Pysytään aktiivisina :)


Liitän tähän loppuun vielä linkin iltalehdessä eilen julkaistusta jutusta, jossa lisätarinaa samasta aiheesta. Juttu löytyy täältä


Jukka[page:WordSection1;]

0
Feed