Blogi - Tiina esittäytyy

Olette ehkä törmänneet Tampereen Liikuntamaailmassa uuteen kasvoon. On aika kertoa tarkemmin, kuka uusi tyyppi siellä pyörii!


Olen Tiina Torppa, Liikuntamaailman uusi Urheiluhieroja sekä Personal trainer. Aloitin syyskuun alusta työt Liikuntamaailmassa.

Olen 27-vuotias ja Keski-Pohjanmaalta lähtöisin, mutta 6 vuoden aikana jo hyvin Tamperelaistunut.


Liikunta on ollut minulle aina lähellä sydäntä ja avain hyvinvointiin.

Nykyään tavoitteellinen treenaaminen pääasiassa kuntosalilla on mun juttu. Tykkään siitä, että urheilussa on joku päämäärä, jota kohti mennä. Tavoitteet motivoi, ja siksi aikanaan lähdinkin mukaan myös Bodyfitness-kilpailuihin.

Tavoitteiden lisäksi minulle on tärkeää liikkumisessa terveys, toimintakyky ja myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen huomiointi.

Otan nämä asiat aina huomioon myös asiakkaideni kanssa. Mielestäni jokaisen tulisi löytää oma mielekäs tapa liikkuva ja pitää itsestään huolta.


Mielenkiintoni heräsi liikunta- ja hyvinvointialalle kiinnostuksesta omaan hyvinvointiin ja kuntosaliharrastuksen kautta. Alan vaihtaminen turvallisesta palkkatyöstä yrittäjäksi oli riski, mutta tällä hetkellä olen sitä mieltä, että se oli tähän astisen elämäni parhaimpia päätöksiä.


Personal trainerin työstä minulla on kokemusta neljän vuoden ajalta. Asiakkaita minulla on ollut laidasta laitaan, aloittelijasta ja elämäntapamuuttujasta aina MM-tason urheilijaan.Vahvin osaamisalue ja mielenkiiinnon kohde valmentajana minulla on ehdottomasti kehonmuokkaus, fitness, painonhallinta sekä elämäntapamuutokset.Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta vuosikurssilta 2018-2019. Hierojana pyrin löytämään asiakkaani kanssa ratkaisuja kehon ongelmiin.


Olen todella kiitollinen, että saan työskennellä unelma-ammatissani. Minulla on motivaatiota kehittää itseäni jatkuvasti eteenpäin, tällä alalla oppiminen ei lopu koskaan!


Kannustan Sinuakin tavoittelemaan unelmiasi, ja tekemään asioita niiden eteen joka päivä.


Jos tarvitset apuja salin puolella tai ravintoasioissa, niin ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan minuun, tai varaa aika vastaanotosta.Hieronta- aikoja pystyt varaamaan suoraan osoitteesta : timma.fi/hierontapassi


Pirteää syksyä kaikille! Pitäkää itsestänne huolta.
<3 :llä Tiina

0
Feed