Maaliskuun tapahtumat Tampereella

Maaliskuussa ryhmäliikuntakalenteri päivittyy ja Balletone-kurssi alkaa! Kurkkaa kaikki maaliskuun tapahtumat...

Maaliskuussa meillä alkaa jotakin ihan uutta kun baletin ja pilateksen yhdistelmä Balletonen kurssi starttaa! Myös joogakävijöille ja joogasta kiinnostuneille on tarjolla workshop joogaopettaja Siina Uotilan johdolla. Workshopiin on vielä muutama paikka vapaana! Lue alta lisää ja katso tästä kaikki kurssit ilmoittautumisohjeineen.


Muistathan myös, loppukevään ryhmäliikunta-aikataulun muutokset astuvat voimaan 2.3. Muutokset ovat pian nähtävillä nettikalenterista ja paperiset aikataulutkin ovat jo painossa.


MAALISKUUN PIDEMMÄT JOOGAT

ti 3.3. klo 18.40-19.55 Lämpö Yin Jooga 75 (ohjaajana Ida)

pe 6.3. klo 17.00-18.15 Lämpö Flow&Yin Jooga 75 (ohjaajana Maria)


KURSSI: BALLETONE

5.3. alkaen torstaisin klo 16.30-17.30 (8 kertaa)


Balletone on hauska tanssillinen kurssi, johon on otettu ideoita baletista ja pilateksesta. Balletone perustuu tehokkaisiin liikkeisiin, jotka lisäävät kestävyyttä, notkeutta ja voimaa. Balletone parantaa kehon tasapainoa, ryhtiä ja opettaa löytämään sekä käyttämään kehon syviä lihaksia.


WORKSHOP: JOOGA-ASANA TEKNIIKAT JOOGAOPETTAJAN OHJAAMANA

4.3. keskiviikkona klo 16.30-18.15


Tervetuloa asanaklinikalle! Oletpa joogaa aloittava tai jo kokeneempi harrastaja, tästä workshopista saat vinkkejä ja neuvoja yleisimpiin jooga-asanoihin. Workshopissa käytännönharjoituksin kokeillaan, haetaan ja hiotaan eri asanoita ja mahdollisesti pääset myös etenemään kohti haastavampia asanoita.


Ohjaajana joogaopettaja Siina Uotila

Hinnat: 20 e, Liikuntamaailman jäsen 5 e, Gold Member-, LadyLine- ja PLUS-jäsenet 0 e

0
Feed