Tampereen kurssit ja workshopit on päivitetty lopulliseen muotoonsa!

Keväälle suunniteltu useampi workshop ja kurssi. Muutama workshop on suunniteltu pidettävän kaksi kertaa, yksi kerta aamupäivällä ja yksi kerta iltapäivällä. Ilmoittautumiset Tampereen Liikuntamaailman vastaanottoon, tai tampere@liikuntamaailma.fi

Workshopit

PAKARAN KOVA KOLMIKKO-workshopit

Personal trainer Emmi Juhala pitää tammi-helmikuussa kolmiosaisen workshopin, jossa keskitytään isoihin voimaliikkeihin. Voit osallistua halutessasi yhteen workshopiin, mutta parhaimman hyödyn saat, kun osallistut jokaiselle. Workshopeissa käydään läpi kattava lämmittely alavartalon treenille ja opetellaan turvalliset tekniikat eri liikkeiden variaatioille. Workshopeja suositellaan ensisijaisesti jo salitaustaa omaaville treenaajille. Kaikki kolme workshopia pidetäänyhteissalin toiminnallisella alueella, jolloin alue on varattuna ensisijaisesti workshopiin osallistuville.
Kyykkäämisen tekniikat-workshop torstaina 21.1. klo 18.30-20.00
Workshopien ensimmäisessä osassa opetellaan kyykkäämään kuin kuningas! Workshopin aikana tutustutaan kyykyn tekniikkaan ja siihen, miten jokaisen yksilöllisetmittasuhteet vaikuttavat kyykyn mekaniikkaan. Hyvä kyykkytekniikka takaa sinulle turvallisempia omatoimisia harjoituksia sekä mahdollisuuksia kehittääala- ja keskivartalon lihasten voimatasoja.

Lantionnoston tekniikat-workshop torstaina 4.2. klo 18.30-20.00

Workshopien toisessa osassa opetellaan yksinkertainen lantionnosto, joka on paitsi pakaralihasta kasvattava, myös alaselkää vahvistava liike. Workshopissa otetaantekniikka haltuun, ja opetellaan tekemään sen eri variaatioita salilla.
Maastavedon tekniikat-workshop torstaina 18.2. klo 18.30-20.00

Pelottaako maastaveto? Tuleeko selkä kipeäksi? Askarruttaako tekniikka? Maastavedon oikein tehtynä tuo voimaa reisiin ja pakaraan. Workshopissa opetellaan nostamaan jaloilla, aktivoimaan pakaralihakset mukaan nostoon ja pitämään keskivartalon tuki mukana nostossa.


Workshopin hinta on jäsenille 10 €, muille 25 €, Gold Member/PLUS-jäsenet 0 €. Ilmoittautumiset Tampereen Liikuntamaailman vastaanottoon, tai tampere@liikuntamaailma.fi Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja osallistuminen tulee perua 72 h ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista ja peruuttamattomasta paikastayrityksellä on oikeus periä täysimääräinen 25 € hinta, myös Gold Member ja PLUS-jäseniltä. Sairauslomatodistuksella peruutus on maksuton.


Tehoa treeniin kuminauhoilla -workshop keskiviikkona 10.2. klo 16.30-18.00 sekä 16.2. klo 11.30-13.00

Vastuskuminauhalla saat harjoitettua kehoasi monella eri tavalla tarpeesi mukaan. Sen avulla voit treenata lihaskuntoasi, huoltaa kehoasi ja myös harjoittaa liikkuvuuttasi. Välineenä kuminauha on turvallinen ja nivelystävällinen. Varsinkin nyt kotoilu-aikana vastuskuminauha on mainio hankinta kotitreenaajalle, ja sen kanssa pystyy treenaamaan kehoa monipuolisesti ihan vaikka omassa olohuoneessa. Tule hakeen treenivinkit workshopista! Voit myös hommata meidän kauttamme workshopissa käytettävät kuminauhat, ilmoitathan siitä joko ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen workshopia. 

Ohjaajana fysioterapeutti Roosa Keteli.  


Workshopin hinta on jäsenille 10 €, muille 25 €, Gold Member/PLUS-jäsenet 0 €. Ilmoittautumiset Tampereen Liikuntamaailman vastaanottoon, tai tampere@liikuntamaailma.fi Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja osallistuminen tulee perua 72 h ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista ja peruuttamattomasta paikastayrityksellä on oikeus periä täysimääräinen 25 € hinta, myös Gold Member ja PLUS-jäseniltä. Sairauslomatodistuksella peruutus on maksuton.


Lantionpohjan treenaus-workshop keskiviikkona 24.2. klo 9.30-11.00 sekä maanantaina 22.3. klo 17.30-19.00

Lantionpohjalihasten hyvä kunto edistää ryhtiä ja selän hyvinvointia, kun ne yhdessä muiden syvien lihasten kanssa tukevat rankaa. Lantion alaosassa sijaitsevat lihakset kulkevat sivuttaissuunnassa istuinluiden välillä ja etu-takasuunnassa häntäluun ja häpyluun välissä. Niiden tuki antaa pohjan koko kehon hyvinvoinnille. Lantionpohjan lihakset toimivat tahdonalaisesti, joten niitä voi treenata samalla tavalla kuin kaikkia muitakin kehon lihaksia.

Keskiviikon workshopin ohjaa fysioterapeutti Roosa Keteli ja maanantain workshopin ohjaa äitiysliikunnan ohjaaja Iina Toivonen. 


Workshopin hinta on jäsenille 17,50 €, muille 35 €, Gold Member/PLUS-jäsenet 0 €. Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja osallistuminen tulee perua 72 h ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista ja peruuttamattomasta paikastayrityksellä on oikeus periä täysimääräinen 25 € hinta, myös Gold Member ja PLUS-jäseniltä. Sairauslomatodistuksella peruutus on maksuton.


Kurssit

Voimaharjoittelun alkeet, 4x perjantaisin klo 11.15, 55min, 29.1. alkaen

Lihasvoiman kehittämistä ja ylläpitämistä tukevaa voimaharjoittelua! Voimaharjoittelu on myös senioreilla ja saliharjoittelun aloittelevilla treenaajilla tehokkain harjoitusmuoto lihasmassan ja -voiman ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi. Liikuntaharjoittelulla voidaan hidastaa osteoporoosin etenemistä ja voimakastehoisella liikunnalla voidaan jopa lisätä iäkkäänkin ihmisen luuntiheyttä! Kurssi sopiierityisesti senioireille tai vasta-alkajille. Sisältäen reippaan alkulämmittelyn, voimaharjoittelun ja loppuvenyttelyn.

Kurssin pitää fysioterapeutti Roosa Keteli. 


HIIT-harjoittelu, 4x, maanantaisin klo 19.00, 55 min, 15.2. alkaen

Supertehokas intervalliharjoittelu kuormittaa elimistöä aggressiivisesti, nopeasti ja aikaansaa osin vastaavanlaisia harjoitusvasteita aikaiseksi kuin pidempikestoinen ja matalatehoinen harjoitus. Kurssilla opetellaan erilaisia ja tehokkaita tapoja tehdä HIIT-treenin. Saat työkaluja, joita voit soveltaa ja ottaan käyttöön omassa harjoittelussasi. HIIT on loistava treenimuoto kiireiselle; lyhyessä ajassa voit tehdä supertehokkaan treenin ja kunto nousee kohinalla! Sopii myös kotona treenaavalle kotitreeniksi mainiosti. 

Ohjaajana Personal Trainer Emmi Juhala.


Kehonpainoharjoittelu, 4x, maanantaisin klo 19.00, 55 min, 29.3. alkaen 

Kehonpainoharjoittelu on omalla kehonpainolla suoritettavaa fyysistä harjoittelua. Kehonpainoharjoittelulla voi kehittää kokonaisvaltaisesti eri lihasryhmiä ja kaikkia fyysisiä ominaisuuksia.  Kurssilla opetellaan monipuolisesti erilaisia harjoitteita vain käyttäen omaa kehonpainoa. Kehonpainoharjoittelu on tehokasta ja opit haastamaan kehoasi myös uudella tavalla. Kurssi sopii kaikentasoisille! 

Ohjaajana Personal Trainer Emmi Juhala.


Neljän (4) kerran kurssit 41 €, Liikuntamaailman jäsenet 23 € / Gold Member, PLUS- ja LadyLine-jäsen 0 €. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja osallistuminen tulee perua vähintään 72 h ennen kurssin alkua. Muussa tapauksessa kurssihinta veloitetaan, myös Gold Member, Plus ja LadyLine-jäseniltä peritään peruuttamaattoamsta kurssista kurssin jäsenhinta.

0
Feed