Tiedote koronaviruksesta 17.3.2020

Kuntosalimme pysyy auki, mutta toimintaamme on tullut muutoksia 18.3. alkaen. Luethan huolellisesti kirjoituksen!

Koronaviruksen leviäminen koskettaa meitä kaikkia ja tilanne muuttuu tunti tunnilta. Liikuntamaailmassa seurataan valtakunnallisia ohjeistuksia ja sairaanhoitopiirien ohjeistuksia tiiviisti.

Meille terveyden edistäminen on sydämenasia ja sen vuoksi teemme työtä kuntokeskusalalla. Liiketoiminta tässä pandemiatilanteessa on haastavaa, mutta silläkin uhalla olemme tehneet raskaitakin päätöksiä meidän kaikkien terveyden turvaamiseksi. Tästä tiedotteesta löydät päivitetyn infon kuntoilusta liikuntakeskuksissamme sekä toimenpiteistämme asian suhteen.


Kuntoilu Liikuntamaailmassa
Maan hallitus ja THL suosittelee sulkemaan urheilutoiminnan, jossa useat ihmiset ovat läheisessä kontaktissa. Tästä syystä katsomme velvollisuudeksemme lopettaa ohjatun ryhmäliikunnan, lapsiparkin, workshopit ja kurssit sekä kaiken muun toiminnan, jossa useampi ihminen on lähekkäin pienessä tilassa 18.3.2020 alkaen toistaiseksi. Vaikka kuntosalilla liikutaan toistaiseksi normaalisti, pyydämme asiakkaitamme ottamaan hygienian erityisen vakavasti taudin leviämisriskin pienentämiseksi. Myös Personal Training, hieronta ja fysioterapia jatkavat toistaiseksi toimintaa normaalisti.
Ryhmäliikkujille tarjoutuu nyt oiva mahdollisuus treenata kuntosalilla ja jos kaipaat apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, kysy rohkeasti vastaanotosta.
Olemme myös lisänneet reilusti virtuaalitunteja pitkin päivää ja niihin voi osallistua maksimissaan 8 henkilöä (Nokia) 5 henkilöä (Tampere) kerrallaan, jotta riittävä etäisyys kanssaliikkujaan säilyy. Tunnilla käytettävät pienvälineet tulee desinfioida huolellisesti ennen ja jälkeen tunnin. Ota matkaan oma jumppamatto, tai käytä maton päällä riittävän isoa pyyhettä. Virtuaalijumppien aikataulut lisätään Facebookin VIP-ryhmiin ja nettisivujen ajankohtaistapalstalle.


Mikäli et pääse tai halua tulla paikan päälle treenaamaan, tarjoamme jäsenillemme lisäksi Les Millsin striimauspalvelun kautta käyttöösi 90 erilaista ryhmäliikuntatuntia (palvelun osoite: https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts).
Mikäli et vielä ole mukana Liikuntamaailman Facebookin suljetuissa Facebook-ryhmissä tee se viimeistään nyt (Liikuntamaailma Tampere VIP ja Liikuntamaailma Nokia VIP). Videoimme VIP-ryhmiin livetunteja ja pääset jumppaamaan kotoa käsin tuttujen ohjaajien kanssa. Sisältötoiveita voit antaa ohjaajille VIP-ryhmässä. Ohjaajamme tulevat lisäksi päivittämään VIP-ryhmien sivuille kotitreenejä, jotta voit pysyä aktiivisena myös etänä. Lisäksi ryhmäliikkujille järjestetään tunteja pienryhmissä ryhmäliikuntatilassa ja mahdollisesti ulkona. Ohjaajamme tiedottavat tuntien ajankohdat ja sisällöt Facebookin VIP -ryhmissä. 


Vastaanotto palvelee asiakkaitamme toistaiseksi poikkeuksellisilla ajoilla.
Tampere Ma-To klo 16-18

Nokia Ma-Pe klo 12-18

Muina aikoina kulku kuntosalille kulkukorttia käyttäen.


Mitä sinä voit tehdä?
Kuntosalilta ja jumppasaleista löytyy nyt aikaisempaa enemmän käsidesipulloja, sekä laitteiden ja välineiden puhdistamiseen käytettävää käsipaperia sekä desinfiointiainetta.
Olemme lisänneet myös THL:n käsienpesuohjeet kaikkiin vesipisteisiin ohjeistukseksi tehokkaasta käsienpesusta.
Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on tärkeää, että et käytä kuntosalia, jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita. Harjoittelun keskeyttäminen on tärkeää myös oman terveytesi kannalta, oli kyseessä koronavirus tai tavallinen flunssa. Myöskin Personal Trainingiin, hierontaan tai fysioterapiaan tuleminen on kiellettyä mikäli esiintyy pieniäkään flunssan oireita.
Erityisen tärkeää on välttää kuntosalilla käymistä, jos olet palannut koronaviruksen epidemia-alueelta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai lähipiirissäsi epäillään koronavirustartuntaa.
Hyvä käsihygienia on entistä tärkeämpää. Käytä käsidesipisteitä ja käsienpesupaikkoja ennen ja jälkeen harjoittelun, ja voit tehdä sen harjoittelun lomassakin. Älä koskettele kasvojasi harjoittelun aikana. Desinfioi käyttämäsi laite desinfiointiaineella ja käsipyyhkeellä, kun olet käyttänyt laitetta. Huolehdi käsienpesusta myös ennen Personal Training-tuntia, hierontaa tai fysioterapiaa.
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat, ja heitä se välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Ylävitosten heittäminen ja kättely ei ole tänä aikana suotavaa.


Asiakkaiden maksuliikenne
Toivomme, että pystymme liikuttamaan asiakkaitamme täydellä teholla mahdollisimman pian. Vallitseva tilanne on monin puolin haastava yhteiskunnalle sekä terveydellisistä että taloudellisista syistä. Luotamme siihen, että selviämme tästä vaikeasta tilanteesta ja toimintamme jatkuu samanlaisella hyvällä energialla myös kriisin jälkeen. Tämä vaatii kuitenkin asiakkailtamme ymmärrystä ja joustoa. Ilman asiakkaita liiketoiminnan jatkuminen on mahdotonta. Toivomme siis yhteen hiileen puhaltamista.
Kiitos jo etukäteen kaikille teille, jotka osoitatte tukenne tavalla tai toisella ja autatte meitä selviämään haastavan ajan yli. Nykyisille asiakkaillemme olemmekin lähettäneet sähköpostilla tähän asiaan liittyen tarkempaa tietoa.
Pidä huolta hyvinvoinnistasi ja me täällä Liikuntamaailmassa lupaamme jatkaa hyvää toimintaa Sinun hyväksesi!

Tsemppiä kaikille tämän Kriisin keskelle!

Jukka ja Siina sekä muu Liikuntamaailman henkilökunta

0
Feed