Kuntosali

Kaksi kuntosalipuolta – loputtomasti treenimahdollisuuksia | Nokia, Tampere

Sekä Nokian että Tampereen Liikuntamaailmassa sinulla on mahdollisuus valita kahden erilaisen kuntosalin välillä. 

Nokian ja Tampereen yhteissalit tarjoavat nykyaikaiset ja monipuoliset kuntosalilaitteet kovaankin harjoitteluun. Laadukkaiden ja helppokäyttöisten kuntosalilaitteiden lisäksi käytössäsi on vipuvarsilaitteet, runsas valikoima vapaita painoja sekä monia erilaisia aerobisia laitteita lämmittelyyn.

Toinen kuntosalipuolistamme, Lady Line, on nykyaikaisin ja helppokäyttöisin varusteltu kuntosali – vain naisille.

Laadukkaiden tilojen ja laitteiden lisäksi Nokian ja Tampereen Liikuntamaailma tarjoaa sinulle ammattitaitoista opastusta kuntosalilla harjoitteluun.


Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva tapa treenin avuksi:

Helppi

Helppi-päivystysajat ovat ilmaista opastusta kuntosalilla viikoittain. Voit kysyä ohjaajaltamme mieltäsi askarruttavia kysymyksiä niin laitteiden käytöstä ja säädöistä kuin kuntosaliharjoittelusta ylipäätään.

Startti

Startti on henkilökohtainen kuntosaliohjaus, jonka avulla pääset turvallisesti liikkeelle ja saat omia tavoitteitasi tukevan treeniohjelman salille.

Personal Training 

Personal Trainer on liikkujan henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa liikunnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Personal Trainerin käyttö on nykyään yhä suositumpaa, sillä hänen avullaan saadaan tehokkaasti tuloksia – iästä tai kuntotasosta riippumatta. Lue lisää erilaisista vaihtoehdoista täältä.

Varaa ilmainen tutustumisaika itsellesi »